Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перша зустріч з оновленим Abarth 124 GT

Перше що зрозуміло одразу так це те, що Abarth 124 GT це ексклюзивна версія родстера, який побудований на базі звичайної моделі Fiat 124. Окрім косметичних змін у екстер'єрі, новачок отримав спеціальну модифікацію з приставкою GT. Додатковий пакет включає в себе жорсткий дах з вуглецевого сплаву, полегшених колісних дисків та акустичної системи фірми Bose.

Встановлення на Abarth 124 GT жорсткого даху додало автомобілю не тільки жорсткості а й зайвих 16 кг ваги. Але враховуючи що нові колісні диски дозволили зекономити біля чотирьох кілограмів на кожному колесі, зайва вага цим компенсується. Уразі виникнення бажання зняти жорсткий дах, власнику доведеться викрутити п'ять болтів, але після цієї процедури він зможе насолодитися поїздою у відкритому автомобілі.

В усьому іншому версія Abarth відповідає серійній моделі Fiat 124 Spider, мова йде про налаштування двигуна, підвіски та коробки перемикання швидкостей. Під капотом родстера працює 4-циліндровий бензиновий турбодвигун, який розвиває 170 к.с. За рахунок чого автомобіль прискорюється з 0 до 100 км/год всього за 6,8 секунд. В парі з мотором агрегатується автоматична коробка перемикання швидкостей. Середня витрата пального 124 GT заявлена на позначці 8 літрів на кожні 100 км пробігу.  

Інтер'єр виглядає досить привабливо та сучасно, адже за основу італійці взяли найближчого родича Mazda MX-5. В салоні розміщено всього два передні місця, але й вони підходять лише людям зі зростом до 185 сантиметрів. Найголовніше що в обробці салону використані якісні матеріали, а це досить вагомий показник для автомобіля який вартує 30 тисяч євро.

На дорозі Abarth 124 GT дарує чарівні відчуття від драйву, які неможливо отримати від звичайних хетчбеків або седанів цієї цінової категорії. Одразу відчуваються більш спортивні налаштування підвіски за рахунок чого автомобіль дуже чітко проходить повороти. Динаміка з якою може прискорюватися цей відкритий автомобіль дуже приємна і вишукана.  

На європейському ринку Abarth 124 GT з'явиться на початку літа, тому починаємо готуватись до яскравих та приємних прогулянок під відкритим небом... 

25.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перша зустріч з оновленим Abarth 124 GT

Політика конфіденційності